ZATERDAG 03 NOVEMBER RONNIE RUYSDAEL TIJDENS PRINSVERKIEZING!

PRINS POLLEKE DE EERSTE 51E PRINS DER NEUTENKRAKERS

De nieuwe prins bij De Neutenkrakers is bekend gemaakt.  Met o.a. bezoek van gast verenigingen De Lollebroek, Pampus en de Vrogge Reuiers was de zaal goed gevuld met 500 bezoekers.

Na een zoektocht door Klarenbeek, waren er 30 mogelijke prinsen uitgenodigd om zich deze avond te melden. Was er aan hun deur voorbijgegaan? Of was er meer aan de hand? Na het tonen van beelden, waar op te zien was dat deze markante Neutenkrakers uitgenodigd werden, kwam er een afvalrace. Kwam jouw huisdeur in beeld, dan was jij niet de prins, maar wellicht de prins voor het volgende jaar! Uiteindelijk werd Prins Polleke de Eerste verkozen tot Prins der Neutenkrakers 2019. Samen met Prinses Saskia, Adjudant Gait en hun narren “Timmie en Bouwie” en zijn raad van 11.

Ronnie Ruijsdael

Magnus was deze avond weer op dreef. De polonaise werd ingezet toen Ronnie Ruijsdael het podium betrad. Met zijn vele bekende (carnaval) hits waaronder ” eet veel bananen” en “mijn fiets is gejat”, gingen de handen omhoog en werd het Hollandse lied luidkeels meegezongen. Het carnaval seizoen in Klarenbeek is weer geopend!

PRINS POLLEKE, PRINSES SASKIA, ADJUDANT GAIT, NARREN “TIMMIE EN BOUWIE” EN DE RAAD VAN 11 GAAN ER IN HET 51EJAAR WEER EEN FANATASTICH CARNAVAL VAN  MAKEN IN KLARENBEEK!

ZATERDAG  2 FEBRUARI CARNAVAL VEURPILS PARTY

Noteer deze avond vast in je agenda want hier gaat het carnaval beginnen! We kunnen alvast verklappen dat de Euro's komen optreden!

Hoofdsponsoren

Dank aan onze sponsors