ZATERDAG 03 NOVEMBER RONNIE RUYSDAEL TIJDENS PRINSVERKIEZING!

In de vooravond zal onze jeugdprins Coen en jeugdprinses Mare met hun raad afscheid nemen en zal de nieuwe jeugdraad met hun prins en prinses bekend worden. (besloten feest)

Vanaf 21.00 uur:

Na een fantastisch 50 jaar jubileum gevierd te hebben gaat onze 50eprins Frits zijn scepter overdragen. Wie zal het 51ejaar ingaan als nieuwe Prins van de Neutenkrakers? Kom en weet welke prins het Neutendarp in 2019 gaat vertegenwoordigen!

Na dit officiële gedeelte in de vooravond is het tijd voor feest!  Onze huis-dj MAGNUS komt het feest maken zoals jullie MAGNUS kennen!

DE KONING VAN DE POLONAISE: RONNIE RUYSDAEL

Het is altijd weer een verrassing, ook al zie je hem voor de 10e keer. Hij weet overal het publiek in de polonaise te krijgen, heeft steeds zijn koffer vol vlaggetjes, kaartjes, stickers of wat dan ook , het maakt voor Ronnie niet uit wie hij voor zich heeft, Ronnie zet zijn excentrieke tanden in het publiek en laat niet los voordat iedereen ‘een gaatje in z’n knetter’ heeft.

In zijn glimmende outfit en voorzien van bakkebaarden en gouden tanden zingt hij met zijn eigen onvervalste stemgeluid zowel de oude Sjonnies-hits ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Roos in je blonde haren’, 'de Bostella'  en ‘Zwemmen zonder slip’ als ook zijn latere nummers, waaronder  ‘Eet veel bananen’, ‘Ayayayay’, 'Friet met Mayonaise' en 'De koning van de Polonaise’.

Aanvang 21.00 uur. Kaarten aan de zaal 10,00 euro. Locatie het Krakershol

 

ZATERDAG  2 FEBRUARI CARNAVAL VEURPILS PARTY

Noteer deze avond vast in je agenda want hier gaat het carnaval beginnen! Informatie volgt.

Hoofdsponsoren

Dank aan onze sponsors