Klarenbeek ( ’t Neutendarp ) staat ook dit jaar weer helemaal in het teken van carnaval in het weekend van donderdag 28 februari tot en met zondag 3 maart. CV De Neutenkrakers zorgt weer voor het fantastische feest! Dit alles wordt gehouden in residentie “Het Krakershol” in Klarenbeek. Klarenbeekseweg 93.

 

Donderdag 28 februari:

 

Traditioneel is er de donderdagavond voor het carnaval het bouwerscafé. Na maanden voorbereidingen is het er de tijd voor! Voor iedereen die er klaar voor is om het carnavals weekend te openen. Aanvang: 21.00 uur. Locatie: Café van “Het Krakershol”. Entree: Gratis

 

Vrijdag 01 maart:

 

Van 13.30 uur tot 15.15 uur is er kindercarnaval voor alle kinderen tot en met groep 4. Aan deze doe, dans, spring en discomiddag ontbreekt natuurlijk niet de polonaise en goede carnavalsmuziek! Locatie zaal 1 van Het Krakershol. Entree 2,50 .

 

Van 19.30 uur tot 21.15 uur is er het carnavalsfeest voor de jeugd vanaf groep 5 tot 14 jaar. Jeugdige DJ’s zorgen voor het feest! Locatie: Zaal 1 van Het Krakershol. Entree: 5,00 incl. 2 consumptiebonnen.

 

“Krakerscafé”

 

Vanaf 21.30 uur is Het Krakerscafé open! Gezellig een carnavalsfeest maken in de kroeg, voor de oudere jongere of de jongere oudere….iedereen is welkom! Entree gratis.

 

Zaterdag 02 maart:

 

Een van de grootste optochten van Gelderland gaat om 12.30 uur van start vanaf de Goorweg bij Station Klarenbeek. 1200 deelnemers  doen dit jaar weer mee met praalwagens en loopgroepen. Rond 12.45 uur zal de optocht langs de kruising hoofdweg/broekstraat/kopermolenweg komen, om vervolgens rond 13.00 uur bij de molenweg aan te komen. Bij Plus Imanse komt de eerste deelnemer om 13.15 uur  aan. Daar wordt de hoofdweg weer gevolgd richting residentie Het Krakershol De Klaarbeek. Rond de klok van 13.30 uur zal de grens worden over gestoken van het Voorster naar het Apeldoornse deel van Klarenbeek, om de weg te vervolgen richting het Krakershol. Wees er op tijd bij, vanwege het afsluiten van diverse toegangswegen. Vanaf 14.30 uur is er het feest met om 17.30 uur de prijsuitreiking. Er is parkeergelegenheid bij de protestante kerk aan de woudweg, MFC aan de bosweg en aan diverse toegangswegen . Let op parkeerverboden! Tip: Kom met de fiets!

 

Zaterdagavond zal Magnus in zaal 1 en 2  staan om het grote carnavalsfeest te vieren! En natuurlijk is er de extra grote "STUITERTENT”, waar de hardstyle carnaval vierder volledig los kan gaan. Dit jaar met vele DJ’s waaronder DJ Zany met zijn knotgekke "carnavals" act inZanity, Royal S, Resist, Rieverze & Filtr en MC Dash!

 

Zondag 03 maart:

 

Sluit het carnavalsweekend af met "Crazy Sunday" Al jaren het meest gezellige carnavalsfeest van de regio met Magnus in zaal 1 en 2.

 

Het hele weekend zullen er weer foto's worden gemaakt, die op deze site te zien zijn. CV De Neutenkrakers heet iedereen van harte welkom in hun residentie en wenst iedereen een fantastisch carnaval toe!

 

Hoofdsponsoren

Dank aan onze sponsors