Ik prins Frits de eerste van chaos tot structuur met aan mijn zijde prinses Natasja, adjudant Boet en de narren Nix,Polleke en Manus, 50ste prins der Neutenkrakers, bestuurder, dorpsspreker en officieel vader van Wessel en Dide,

Gehuwd met Esther en heerser vanuit de Zonnehoeve te Apeldoorn van ons Neutendarp meent u het volgende te moeten mededelen:

1. De mensen te bedanken als prins zowel jong als oud, De fundering en het vertrouwen waaruit alles is opgebouwd.

2. Om als de 50ste Prins der Neutenkrakers samen met alle fantastische mensen om mij heen, te mogen feesten, bouwen, genieten en samenwerken, zo sta je nooit alleen

3. Uitbreiding in ons mooie dorp is strikt noodzakelijk zodat er meer plaats komt voor ieder zonder plek, we moeten zorgen voor een ieders eigen stek.

4. Het uitgaansleven moeten wij weer een nieuw leven in blazen, laten we zorgen voor de wederopbouw van een dorpskroeg zodat we weer kunnen klinken met de glazen.

5. Het doet me deugd dat jeugd zo enthousiast aan het bouwen is geslagen, echter moeten we ze blijven steunen met zoeken naar een bouwplek voor hun wagen.

6. Omdat mijn Prinses, adjudant de 3 narren en de raad van elf aan mij zijde staan, kan ik beloven om deze periode overal op tijd naar toe te gaan.

7. Feest vieren, genieten van de optocht en het maken van een hoop gein, dat moeten de ingrediënten voor een goed carnavalsfeest zijn

8. Door de samenhorigheid van vrijwilligers, bouwers, loopgroep bestuur en de raad, is dat er in ons Neutendorp zo’n groots fantastisch feest staat.

9. Ook de jeugdraad met prins Coen, prinses Mare en adjudant Tim hebben we dit jaar weer als een klok staan, klok heeft niets met tijd te maken maar hetgeen waar we voor gaan.

10. De mensen achter de schermen die praten met de gemeente, instanties en diverse andere partijen zodat ons feest zonder problemen kan doorgaan, is iets waar men wel even bij stil mag staan

11. Als laatste wil ik dat iedereen maar dan ook iedereen een gezond, vreugdevol en absoluut waanzinnig feest kan vieren onder het motto DER ABSOLUTE WAHNSIN!

 

Alaaf(telaat)Alaaf(telaat)Alaaf(telaat)

Namens de Neutenkrakers

Prins Frits de 1ste


Hoofdsponsoren

Dank aan onze sponsors