Prins Wouter 1

 

proclamatie 2015

 

 

 

Ik, Prins Wouter de 1e, van brand tot meester,

 

Bestuurderen wagenbouwer, vriend van mijn prinses Maartje,

 

Lees u voorals 47e Prins der Neutenkrakers bij gratie van alle carnavalisten de proclamatie 2015:

 

 

1. Neutenkrakers, kroeg bewoners en andere carnavalisten, “Het Krakershol” is waar wij deze carnavalweer aanwezig mogen zijn. Bij deze open ik het carnaval in het Neutendarp, en hoop ik wederom op een fantastisch festijn.

 

 

2.Het afgelopen jaar is de gemiddelde leeftijd van de raad flink omlaag gebracht. Allen bij elkaar beschikken over goede wilskracht. Met zijn allen gaan we er flink tegen aan, want 'Jong geleerd, is oud gedaan'.

 

 

3. Iedereen, Jong of oud, dik of dun, groot of klein, met carnaval zullen wij één grote familie zijn. Een lach en een traan liggen dicht bij elkaar, dus past met deze dagen een beetje op elkaar.

 

 

4. Ook dit jaar waren de kaarten weer gauw uitverkocht, hopelijk mogen we deze mensen ook allemaal zien bij de optocht. 's Avonds is er groot feest met carnavals muziek, en een heuse stuitertent maakt dit feest uniek.

 

 

5. Niet alleen zaterdag, maar ook zondag zal een knalfeest worden. Allemaal lekker fout, daarvoor ben je nooit te oud!

 

 

6. We hopen zaterdag met mooi weer te beginnen, en dat de mooiste creaties maar mogen winnen. Laat niemand zich afzonderen, maar juist de mooiste optocht bewonderen.

 

 

7. Vol goede zin kijken we naar dit weekend uit, want ook dit jaar hebben wij de slag te pakken. Het is tijd voor een mooie optocht om vervolgens lekker door te zakken. Wij zullen roeien met de riemen die we hebben en met de wind in onze rug, geniet van deze dagen, en kom volgend jaar weer terug.

 

 

8.Om deze pracht creaties te kunnen fabriceren, en deze tegen het winter weer te verweren. Zijn goede bouwlocaties onmisbaar voor de bouwers van de wagen. Wij hopen dat het dorp hierin kan blijven bijdragen.

 

9. Ondanks alles staat veiligheid voorop, de chauffeur is altijd de bob. Hij zal met de wagens voorzichtig rijden, om ons geweldige feest in goede banen laten leiden.

 

 

10. Maar dit prachtige festijn zou niet kunnen bestaan, als de vrijwilligers en de wagenbouwers niet zo hun best hadden gedaan. Hier voor mijn dank namens de hele raad, want jullie boeken fantastisch resultaat!

 

11. En als we s'nachts na sluitingstijd een tosti of ander kater voorkomende versnaperingen mogen eten, laat daarbij de prins en prinses dan niet worden vergeten.

 

 

 

Driewerf Alaaf!

Prins Wouter I, van Brand tot Meester
Prinses Maartje,
Adjudant Jelle
Narren Nick en Kevin
Raad van Elf


Hoofdsponsoren

Dank aan onze sponsors