Er is weer uitbundig carnaval gevierd in Klarenbeek! Van gezellig klein in het café tot groots in de zalen en feesttent. En natuurlijk weer een fantastische optocht met meer dan 1200 deelnemers.

Bouwerscafé.
Donderdag avond is het carnaval gestart met het "bouwers-café". Deze avond werd bezocht door ongeveer 100 bouwers, die er inmiddels echt wel aan toe waren om het carnaval te gaan vieren. Na "het Neutenkrakertje" werd om 11 minuten over 11 door “Prins Frits den Eerste”,  50e Prins der Neutenkrakers, samen met Prinses Natasja, Adjudant Boet, Narren Polleke, Nix, Manus en raad van 11 het woord gedaan. Hij heette iedereen van harte welkom en wenst een ieder een geweldig carnaval toe. Ook hier werd nog weer benadrukt hoe belangrijk het is om te kunnen rekenen op de vele vrijwilligers waar De Neutenkrakers weer een beroep op hebben kunnen doen. Natuurlijk werd er nog stilgestaan bij het feit dat het Krakershol hopelijk snel weer volledig open zal gaan en Klarenbeek weer een eigen kroeg krijgt. De volledige proclamatie is te zien bij de proclamaties.

Kinder en jeugd carnaval.
De jeugdraad met Prins Coen en Prinses Mare kwamen in de polonaise op om het kindercarnaval te openen. Ruim 100 kinderen genoten van de doe-, spel-, dans- en feest middag die natuurlijk helemaal in het teken van carnaval stond. Er werden o.a. lekkernijen gemaakt, je kon de jeugdraad omvergooien  en er was een estafette spel. In de avond werd het jeugd carnaval gevierd, De DJ’s , deden het weer geweldig voor de ruim 80 jeugdigen. Met vele polonaises, rennen , springen en dansen was het een groot feest. Ook hier was natuurlijk de jeugdraad en de raad van 11 bij aanwezig.

Krakerscafé.
Vanaf 21.30 was het krakerscafé open voor een gezellige afsluiter. De jeugd van toen waren naar het krakerscafé gekomen. Er werd flink genoten met de muziek van DJ Sorrento.

Carnavalsoptocht.
Zaterdagochtend was het extra druk bij het station Klarenbeek. Daar was de opstelling van meer dan 1200 deelnemers die aan deze optocht in "Het Neutendarp" meededen. Vele creaties kwamen voorbij, ook dit jaar was er weer een grote deelname van jeugd aan deze Klarenbeekse optocht. Het teken dat het carnaval leeft in onze regio, ook bij de jongsten!  Na de optocht was het een groot feest in Het Krakershol waar om 17.30 uur de prijsuitreiking plaats vond. Kijk bij “uitslagen” naar de punten van de jury.

Succesvolle Stuitertent:
De zaterdagavond was weer een groot feest. Deze avond was volledig uitverkocht ! DJ Magnus zorgde in de zalen voor een fantastisch carnaval spektakel. De sfeer was weer geweldig!  Het andere succes deze avond was de stuitertent waar de hardstyle carnaval liefhebber helemaal los kon gaan! Met verschillende DJ’s en MC werd er flink “gestuiterd” in XXL stuitertent.

Crazy Sunday:
Zondagavond, hét mooiste carnavalsfeest! Vele carnavalisten kwamen naar “Crazy Sunday”  in Klarenbeek. Deze avond was DJ Magnus weer van de partij. Als geen ander kent hij zijn gasten en weet deze avond onvergetelijk te maken.  De laatste uurtjes van het carnaval waren zo bereikt! CV De Neutenkrakers kijkt terug op een zeer geslaagd weekend, met dank aan alle vrijwilligers die dit weer mogelijk hebben gemaakt. CV De Neutenkrakers……altijd in voor een feestje!

 

 


Hoofdsponsoren

Dank aan onze sponsors