“Prins Jorne van anjager tot jager” is de nieuwe 49e  prins Der Neutenkrakers. Samen met zijn Prinses Aaltje en Adjudant Albert zal hij het aankomende carnaval seizoen heersen over het Neutendarp.


Prins Jorne ( 39 ) , woonachtig in Klarenbeek, getrouwd met Veronique en trotse vader van Judy en Nick. Een actief Klarenbeker ! Bestuurder bij het Hertenkamp, actief voor de Neutenkrakers in de optocht commissie, volleyballer en ook op sportveld bij SC Klarenbeek te vinden bij het sporten van  zijn kinderen. Prins Jorne is een van de actieve Neutenkrakers, die ervoor gezorgd heeft dat De Neutenkrakers tot zo’n actieve vereniging is uitgegroeid. Het carnaval leeft bij de familie Timmermans , het hele gezin doet mee!

Ondersteund door zijn prinses Aaltje  ( Nathalie Romeijn ),  bouwster van praalwagen en actief bij het kinder en jeugd carnaval, adjudant Albert ( Walter Timmerman ), ook actief wagenbouwer en sfeermaker van de vereniging…heeft de Neutenkrakers een geweldig paar en adjudant. Natuurlijk mogen dit jaar ook  de narren niet missen! Nar Polleke ( Michel Pol ) en Nar Canteluppi ( Ronnie Dijkhof ) , oudgediende van de raad van 11…nooit echt afscheid genomen en blijven actief betrokken bij de vereniging.

Jeugdprins, jeugdprinses en jeugd adjudant.

Ook bij de jeugdraad is gekozen. Prins Leon, Prinses Judy en adjudant Emma zijn gehuldigd. Samen met de jeugdraad gaan ze een mooi carnaval tegemoet!

Foto's online
De foto's van de prinsverkiezing staan ook online. Klik hier om ze te bekijken

Inschrijven optocht

Vanaf heden is het ook weer mogelijk je in te schrijven voor de optocht van zaterdag 25 februari. In de categorieën: Jeugd tot 7 personen, Jeugd vanaf 7 personen, Loopgroep tot 7 personen, Loopgroep vanaf 7 personen, Kleine Praalwagen of Grote Praalwagen. Allen veel succes gewenst met de voorbereidingen!
Klik hier om je in te schrijven


Hoofdsponsoren

Dank aan onze sponsors