GROOTS CARNAVALSWEEKEND MET DE NEUTENKRAKERS

 

Klarenbeek.

Carnavals Vereniging De Neutenkrakers uit Klarenbeek heeft weer een fantastisch carnavalsweekend beleefd! Van gezellig klein in het cafe tot groots in de zalen en feesttent, met als klap op de vuurpijl weer een geweldige optocht met meer dan 1200 deelnemers op de zaterdagmiddag!

 

Bouwerscafé.

Traditioneel start het carnavalsweekend op de donderdagavond met het Wagenbouwerscafe. Open voor alle wagenbouwers én voor iedereen die alvast zin had in een biertje werd deze avond Deze avond werd bezocht door ongeveer 100 carnavalsvierders die niet langer konden wachten op het carnavalsweekend. Na "het Neutenkrakertje" werd om 11 minuten over 11 door “Prins Polleke”, 51ePrins der Neutenkrakers, samen met Prinses Saskia, Adjudant Gait, Narren Bouwie en Timmie en raad van 11 het woord gedaan. Hij heette iedereen van harte welkom en wenst een ieder een geweldig carnaval toe. Ook hier werd nog weer benadrukt hoe belangrijk het is om te kunnen rekenen op de vele vrijwilligers waar De Neutenkrakers weer een beroep op hebben kunnen doen. Natuurlijk werd er nog stilgestaan bij het feit dat het Krakershol gelukkig weer volledig open is en Klarenbeek weer een eigen kroeg heeft . De volledige proclamatie is te zien op www.cvdeneutenkrakers.nl

 

Kinder en jeugd carnaval

De jeugdraad met Prins Casper en Prinses Silke hadden vrijdagmiddag alles onder controller en kwamen in de polonaise de zaal in om het kindercarnaval te openen. Ruim 100 kinderen genoten van de doe-, spel-, dans- en feest middag die natuurlijk helemaal in het teken van carnaval stond. Er werden o.a. lekkernijen gemaakt, je kon de jeugdraad omvergooien en er was een kinderwagerace. In de avond werd het jeugd carnaval gevierd, De DJ’s , deden het weer geweldig voor de ruim 80 jeugdigen. Met vele polonaises, rennen , springen en dansen was het een groot feest. Ook hier waren natuurlijk de jeugdraad en de raad van 11 bij aanwezig.

 

Carnaval voor de jeugd van toen

Nadat de middag en het begin van de avond bestemd waren, was “De jeugd van toen” vanaf 21.30 aan de beurt in het vernieuwde (en voor carnaval versierde) cafe van De Klaarbeek.
Het was als vanouds een gezellig afsluiter van de eerste carnavalsdag waarbij er flink genoten werd met de muziek van DJ Sorrento.

 

Carnavalsoptocht.

Zaterdagochtend was het extra druk bij het station Klarenbeek. Daar was de opstelling van meer dan 1200 deelnemers die aan deze optocht in "Het Neutendarp" meededen. Vele creaties kwamen voorbij, ook dit jaar was er weer een grote deelname van jeugd aan deze Klarenbeekse optocht. Het teken dat het carnaval leeft in onze regio, ook bij de jongsten! Nadat Muziek Vereniging Klarenbeek het publiek opwarmde kwam de stoet, geleid door de praalwagen van CV De Neutenkrakers, aan. Met het thema “Poppen aan het dansen” werd de optocht geopend. Thema’s als “Circus’’ , “Jamaica, en “Brexit“ werden gespot. Het maakt niet uit hoe, maar de thema’s waren dit jaar weer geweldig!. Het publiek werd er ook weer veel bij betrokken. Veel aandacht van het publiek voor het vele werk dat alle deelnemers weer hebben verricht aan hun creaties! Na de optocht was het een groot feest in Het Krakershol waar om 17.30 uur de prijsuitreiking plaats vond. 

 

De uitslagen zijn te vinden op onze site

 

Succesvolle Stuitertent met DJ Zany:

De zaterdagavond was opnieuw volledig uitverkocht en al vroeg nadat de deuren opgingen weer een groot feest. In de zaal zorgde DJ Magnus als vanouds voor een fantastisch spektakel met een fantastische sfeer zoals carnaval bedoelt is! 
Naast de zaal kon de carnavalsvierder met een voorkeur voor wat hardere muziek helemaal losgaan in de stuitertent, waar verschillende hardstyle DJ’s waaronder topact Zany samen met MC Dash de tent letterlijk lieten stuiteren! 

 

 

Crazy Sunday:

Zondagavond, hét mooiste carnavalsfeest! Vele carnavalisten kwamen naar “Crazy Sunday” om feest te vieren in Klarenbeek. Hoewel iedereen al meerdere dagen flink carnaval gevierd had, was van vermoeiing weinig te merken. Uiteraard zette DJ Magnus deze avond de zaal weer op zijn kop. Als geen ander kent hij zijn gasten en weet deze avond onvergetelijk te maken! Met de laatste uurtjes achter de kiezen kijkt CV De Neutenkrakers terug op een zeer geslaagd weekend, met dank aan alle vrijwilligers die dit weer mogelijk hebben gemaakt. Foto’s en de complete uitslagen lijst zijn te vinden op www.cvdeneutenkrakers.nl

CV De Neutenkrakers……altijd in voor een feestje!

Startnummer Naam vereniging
1 Muziek Vereniging Klarenbeek
2 Kiek'n Kost 'n Piek
3 Majorettes Lollebroek
4 CV de Neutenkrakers
5 JeugdRaad CV de Neutenkrakers
6 Prinses Fenna en haar draak van een broertje
7 CV Tietzat
8 De Voorster Draakjes
9 CV Tha Lauwemannenpappers
10 CV de Lollebroek
11 Jeugdraad CV de Lollebroek
12 Alle Remmen Los
13 CV Bierkeetel
14 4x4
15 CV Pivo
16 MaJo Ladies
17 CV Nooit te Gek
18 CV obs De Dalk
19 CV Circus Voorst 
20 CV de v.v.
21 CV Piekfijn
22 CV Hatsiekidee
23 CV de Groentjes
24 De Feestpiraten
25 De Showdogs
26 CV Klabatse 
27 CV Hoppatee
28 CV Hooiland
29 CV De Wilde Feestbende
30 CV de Lamzakken
31 de Flauwe Grap
32 De bijdehandjes van groep 7
33 CV de beunbazen
34 CV de lollypops
35 CV Pampus
36 CV GO4IT
37 CV Ut ken nie Gekker
38 CV de Flitskids
39 CV de Zoutzakken
40 EHBO
41 CV De Panlat
42 CV De Vrolijke Snuiters
43 CV Circus Voorst 
44 CV De Confettiknallers
45 De Laatkomers
46 De Kermisgangers
47 CV Bussloo & co
48 CV Laat Maar Lopen
49 CV Apeldoorn 
50 De Druktemakers
51 de Olde Kraker
52 CV. 'T Word Nix
53 CV de Overkengsters
54 CV De Dorpsgekken
55 Carnavalsvereniging Pacelli
56 CV Bompa
57 Carnavalslol met Pol (en J&J)
58 CV hier zit muziek in
59 CV FanTAStisch
60 CV de Dakdoev'n
61 CV Hobby Horse
62 de heufse bende
63 De Dolle Dots
64 CV de feestgekkies
65 CV de Slaapfluiters
66 CV kan nog wel een jaartje mee
67 CV Laveloos
68 CV Skorum
69 ´t Sleutelveugeltjen
70 't Sleutelveugeltjen
71 CV Bij elkaar geraapt
72 CV Gekkegeit 
73 The flying girls
74 CV Het kan niet slechter
75 CV Circus Voorst 
76 De Melkbusse
77 CV Gekkenhuus
78 CV deurdonderen
79 CV Piccobello
80 De Buurtzuupers

Hallo Carnavalsvrienden en vriendinnen!!

Ook dit jaar organiseert Carnavalsvereniging De Neutenkrakers weer een jeugdcarnaval!
Op vrijdag 1 maart van 19.30 uur tot 21.15 uur barst het carnavalsfeest los voor de jeugd vanaf groep 5 tot en met 14 jaar.

Wij nodigen jullie uit in zaal 1 van het krakershol van CV de Neutenkrakers, waar de Carnavals Cola Disco zal plaats vinden.
Deze avond vragen wij een entree van € 5.00 (incl. 2 consumpties).
Overige consumpties kosten alleen deze avond € 2.00.

Uiteraard kom je deze avond in carnavalstenue.
Voor de best verkleden hebben wij een leuk aandenken.

We hopen jullie te zien op 1 maart,
Om er met z’n allen een groot knalfeest van te gaan maken!!!

Carnavalsgroetjes
CV de Neutenkrakers

Hallo Carnavalsvriendjes en vriendinnetjes!!

Vrijdag 1 maart is het weer zover, dan is er van 13.30 uur tot 15.15 uur weer kindercarnaval voor de jeugd t/m groep 4 in het krakershol van CV de Neutenkrakers!! Het wordt weer een middag vol verrassingen!!

Deze middag vragen wij een entree van € 2,50 per persoon.

De kleurplaat op de achterzijde kun je inleveren tijdens de kindermiddag.
Voor de mooiste kleurplaten hebben we leuke prijsjes, dus doe je best!!!
Ook hebben we een leuke prijs voor de best verklede jongen en het best verklede meisje!!!

We hopen jullie te zien op 1 maart, om er met z’n allen een groot knalfeest van te gaan maken!!!

Volg je een dieet of heb je een allergie voor bepaalde lekkernijen, laat ‘t ons dan even weten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carnavalsgroetjes
CV de Neutenkrakers

Ouders/verzorgers,
In tegenstelling tot ander jaren, is het niet meer de bedoeling dat ouders aanwezig zijn in de zaal tijdens de carnavalsmiddag. Er is voldoende begeleiding aanwezig en voor ons als organisatie is het dan wat overzichtelijker. Als u liever niet naar huis gaat kunt u onder het genot van een kopje koffie of drankje wachten in het café van het krakershol. Vanaf 15 uur bent u natuurlijk van harte welkom in de zaal om het slot van het kindercarnavalsfeest mee te maken. Hopelijk hiervoor uw begrip en bij voorbaat dank!

 


Naam: _____________________________________ Leeftijd:________________


Adres: _____________________________ Telefoonnummer: _______________

Hoofdsponsoren

Dank aan onze sponsors