ZATERDAG 2 FEBRUARI CARNAVAL VEURPILS PARTY

Om al even helemaal lekker in de carnavals sfeer te komen gaan we 2 februari helemaal los met “The EURO’s “. Kom naar ons Krakershol en laat dat feest gevoel bij je binnen komen!  CV De Neutenkrakers…. altijd in voor een feestje!

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euro’s spelen de plafondplaten uit het plafond en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel...!

De zaal gaat open om 21.00 uur. Entree 10,00 .

 

PRINS POLLEKE DE EERSTE 51E PRINS DER NEUTENKRAKERS

De nieuwe prins bij De Neutenkrakers is bekend gemaakt.  Met o.a. bezoek van gast verenigingen De Lollebroek, Pampus en de Vrogge Reuiers was de zaal goed gevuld met 500 bezoekers.

Na een zoektocht door Klarenbeek, waren er 30 mogelijke prinsen uitgenodigd om zich deze avond te melden. Was er aan hun deur voorbijgegaan? Of was er meer aan de hand? Na het tonen van beelden, waar op te zien was dat deze markante Neutenkrakers uitgenodigd werden, kwam er een afvalrace. Kwam jouw huisdeur in beeld, dan was jij niet de prins, maar wellicht de prins voor het volgende jaar! Uiteindelijk werd Prins Polleke de Eerste verkozen tot Prins der Neutenkrakers 2019. Samen met Prinses Saskia, Adjudant Gait en hun narren “Timmie en Bouwie” en zijn raad van 11.

Ronnie Ruijsdael

Magnus was deze avond weer op dreef. De polonaise werd ingezet toen Ronnie Ruijsdael het podium betrad. Met zijn vele bekende (carnaval) hits waaronder ” eet veel bananen” en “mijn fiets is gejat”, gingen de handen omhoog en werd het Hollandse lied luidkeels meegezongen. Het carnaval seizoen in Klarenbeek is weer geopend!

PRINS POLLEKE, PRINSES SASKIA, ADJUDANT GAIT, NARREN “TIMMIE EN BOUWIE” EN DE RAAD VAN 11 GAAN ER IN HET 51EJAAR WEER EEN FANATASTICH CARNAVAL VAN  MAKEN IN KLARENBEEK!

 

Hoofdsponsoren

Dank aan onze sponsors